Bijuteriile Josephine – accesorii elegante pentru o mireasa delicata si feminina

josephine_mariage_2013_colectie_mirese_gradina_cordeluta_josephine_bijuterie_par_cristale_swarovski_bratara_perle_de_apa_dulce

Prima colectie pentru mirese semnata Josephine – Josephine Mariaje, lansata in anul 2011, a venit ca o gura de aer proaspat pe o piata in care miresele nu aveau prea multe optiuni in ceea ce priveste bijuteriile de nunta si accesorizarea.

Folosind cristale Swarovski, perle de cultura si inlocuind plasticul cu argintul ori metalul, bijuteriile Josephine Mariage sunt lucrate manual dupa dorintele si indicatiile precise ale viitoarei mirese.

De aceea, ne-am bucurat foarte mult cand am auzit ca s-a lansat colectia Josephine Mariage 2012, iar pozele cu siguranta nu ne-au dezamagit.

03_colectia_noua_josephine_mariage_2012_accesoriu_par_joseph

Ce recomanda Josephine mireselor pentru anul 2012?

” Alegeti culoarea. Alegeti bijuterii create in combinatie de alb cu o culoare sau mai multe.

Creati-va propriile reguli pentru nunta voastra ca sa va simtiti bine. Nu va obliga nimeni sa purtati alb din cap pana in picioare – rochie alba, pantofi albi, bijuterii albe (incolore), flori albe. Incorporeaza culoarea in tinuta ta de mireas? astfel incat sa te reprezinte in totalitate.

04_colectia_noua_josephine_mariage_2012_accesoriu_par_flori_

 

Alegeti accesorii de par delicate lucrate manual din matase naturala pura cu voaleta din plasa atasata pentru un look romantic sau cealalta varianta florala– cea cristalizata: accesorii de par ce iau forma unor flori lucrate manual folosind cristale Swarovski.

 

06_colectia_noua_josephine_mariage_2012_cercei_bratara_josep

Alegeti perlele de apa dulce. Perlele sunt perfecte pentru o femeie (si mai ales pentru o mireasa), fiind atat de elegante si creand un efect atat de frumos alaturandu-le unor cristale.

 

01_colectia_noua_josephine_mariage_2012_cercei_bratara_josep

Pentru mai multa inspiratie da-ti o fuga pe site-ul Josephine, unde veti descoperii un intreg univers de accesorii delicate inspirate din romantismul specific parizian.

Foto: Andi Popescu
Rochii: Diana Bobar
Make-up: Anca Mihalache
Model: Claudia Demian (Graziela Models)