Inspiratie pentru o nunta superba, stilul vintage, in aer liber

inspiratie de nunta vintage jose villa photography (2)

Fiind o fire romantica, nunta in stilul vintage se numara printre favoritele mele, poate si pentru ca ma duce cu gandul la vremurile cand oamenii aveau o alta sensibilitate si aprecierea a frumosului.

M-am indragostit insa iremediabil si pentru totdeauna de ideea unei nunti tematice vintage-retro cand am vazut pozele de mai jos, care poarta semnatura celebrului fotograf de nunta Jose Villa. Pur si simplu ma topesc de placere cand ma uit la ele!

 

inspiratie de nunta vintage jose villa photography (1)

Cu siguranta, mireasa este cea care sta in centrul unei nunti vintage. Ea da tonul in ceea ce priveste gama de culori si modele, iar intreaga nunta va adopta elemente din tinuta ei care sa o completeze perfect.

inspiratie de nunta vintage jose villa photography (5)

Elementul cel mai specific rochiilor de mireasa vintage este dantela. Fie ca se alege aplicarea ei in cateva locuri sau ca se dubleaza rochia cu un rand de dantela, efectul va fi acelasi.

inspiratie de nunta vintage jose villa photography (6)

Daca te gandesti la o astfel de nunta, nu ezita sa folosesti pentru elementele de decor brose vechi, mileuri, panglici si bucati de materiale uitate prin pod (tinand cont de anvergura evenimentului probabil ca va fi nevoie de podurile tuturor bunicelor prietenelor tale). Chiar si tortul poate incorpora elemente decorative vintage (comestibile, evident).

inspiratie de nunta vintage jose villa photography (8)inspiratie de nunta vintage jose villa photography (7)

Stilist: Jill La Fleur, La Fleur Weddings & Events
Fotografie: Jose Villa Photography