Stii cat de frumoasa poate fi o nunta iarna?

inspiratie de nunta de iarna (10)

O nunta realizata iarna poate fi deosebita, unica, speciala. Decorul si atmosfera de nunta pot fi usor de realizat daca incercati sa transpuneti bucuria pe care acest anotimp ne-o ofera, daca incercati sa redati frumusetea primei ninsori din viata voastra, a caldurii de acasa, a unei paduri pline de zapada, a manusilor pufoase si calde, a dragostei din fata semineului.

inspiratie de nunta de iarna 1

Mai putine cupluri aleg sa se casatoreasca iarna, poate din cauza vremii, poate li se pare dificil sa organizeze toate amanuntele petrecerii de nunta, poate nu doresc sa fie limitati de perioadele de post. Sunt insa si cupluri care stiu cum sa aprecieze frumusetea desavarsita si atmosfera magica a unei nunti de iarna!

inspiratie de nunta de iarna (5)

inspiratie de nunta de iarna (6)

inspiratie de nunta de iarna (3)

Pe langa o rochie alba stralucitoare, mireasa poate purta o haina de blana alba eleganta sau o pelerina, iar in loc de pantofi cizme albe.

inspiratie de nunta de iarna (4)

Tortul de nunta

Acesta poate fi decorat cu fulgi de zapada sau blanita alba ori poate avea forma unui bulgare de gheata care se deschide, in functie de imaginatia fiecaruia.

inspiratie de nunta de iarna (9)

Surpriza pentru invitati

Dansul mirilor cu toate luminile stinse, doar ringul luminat de artificii pe margine, iar peste proaspetii casatoriti sa “ninga” cu confetti alb.

inspiratie de nunta de iarna (2)

Daca restaurantul este undeva pe malul lacului si temperatura va permite puteti organiza un mic patinoar. Ar fi o surpriza foarte placuta pentru invitati, mai ales daca majoritatea acestora sunt tineri. Eventual puteti organiza si un ring pe gheata.

De asemenea artificiile nu trebuie sa lipseasca, spectacolul de lumini ramanand in amintirea tuturor.

  ,